Senin, 09 Januari 2017

Nahwa Travel Malang Juanda

Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain Një agjenci udhëtimi është një shitës me pakicë private apo shërbimit publik që ofron të udhëtimit dhe turizmit shërbime të lidhura me publikun në emër të furnizuesit të tilla si aktivitetet, linjat ajrore, Rentals makinë, linja e lundrimit, hotele, hekurudhat, sigurimit të udhëtimit, dhe paketa turistike. Përveç që kanë të bëjnë me turistë të zakonshëm shumica e agjencive të udhëtimit të ketë një departament të veçantë të përkushtuar për të bërë rregullimet e udhëtimit për udhëtarët e biznesit dhe disa agjencive të udhëtimit të specializuar vetëm në udhëtime tregtare dhe të biznesit. Ka edhe agjencitë e udhëtimit që shërbejnë si agjentë të përgjithshme të shitjes për kompanitë e udhëtimit të huaja, duke i lejuar ata që të kemi zyra në vende të tjera se ku selia e tyre janë të vendosura.

Agjencia e moderne të udhëtimit të parë u shfaq në gjysmën e dytë të shekullit të 19-të. Thomas Cook krijuar një zinxhir të agjencive në çerekun e fundit të shekullit të 19-të, në bashkëpunim me të hekurudhave Midland. Ata jo vetëm të shitur turne e tyre në publik, por përveç kësaj, përfaqësuar kompani të tjera turistike. agjencitë e tjera britanike udhëtimit pionier ishin Dean & Dawson, Shoqata Politeknik Touring, dhe të Shoqërisë Co-operative Wholesale. Agjencia e vjetër të udhëtimit në Shtetet e Bashkuara është Brownell Travel; më 4 korrik 1887, Walter T. Brownell udhëhequr dhjetë udhëtarët në një turne evropian, duke lundruar nga Nju Jorku në SS Devonia. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

Agjencitë e udhëtimit u bë më e zakonshme me zhvillimin e aviacionit komercial, duke filluar në vitet 1920. Fillimisht, agjencitë e udhëtimit catered kryesisht për klientët e mesme dhe të sipërme të klasës, por bum pasluftës në paketë masë të tregut të pushimeve rezultoi në përhapjen e agjencive të udhëtimit në rrugët kryesore të shumicën e qyteteve britanike, duke ushqyer një klientelë të klasës punëtore në kërkim të një mënyrë e përshtatshme për të librit pushimet plazh jashtë shtetit.

Funksioni kryesor një agjenci udhëtimi është të veprojë si një agjent, shitjen e produkteve të udhëtimit dhe të shërbimeve në emër të një furnizues. Si rrjedhojë, ndryshe nga bizneset e tjera të shitjes me pakicë, ata nuk mbajnë një gjendje në dorë, nëse ata kanë dhoma para-prenotuar hotel dhe / ose kabina në një anije udhëtimi për një ngjarje të udhëtimit grup i tillë si një martesë, muaj mjalti, apo një ngjarje në grup. Një festë paketë ose një biletë nuk është blerë nga një furnizues përveç nëse një kërkesave të konsumatorëve që blejnë. Festa apo biletë është furnizuar me agjencinë në një zbritje. Prandaj, fitimi është diferenca midis çmimit të shpallur të cilin konsumatori paguan dhe çmim të zbritur në të cilën është furnizuar për agjentin. Kjo është e njohur si komision. Në shumë vende, të gjithë individët apo kompanitë që shesin bileta janë të nevojshme për t'u licencuar si një agjent udhëtimesh.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar